CiviCRM Community Forums (archive)

*

News:

Have a question about CiviCRM?
Get it answered quickly at the new
CiviCRM Stack Exchange Q+A site

This forum was archived on 25 November 2017. Learn more.
How to get involved.
What to do if you think you've found a bug.

• CiviCRM Community Forums (archive) »
  • Language and Locality »
  • Hungarian- Magyarul beszélő felhasználók fóruma (Moderator: r4zoli) »
  • Introduction - Bemutatkozás
Pages: [1]

Author Topic: Introduction - Bemutatkozás  (Read 3859 times)

r4zoli

• Moderator
  • I post occasionally
  • CiviCRM version: 4.7
  • CMS version: Wordpress
  • MySQL version: 5
  • PHP version: 5
Introduction - Bemutatkozás
August 17, 2013, 04:42:10 am
Szép napot mindenkinek aki erre tévedt vagy a kérdései hozták ide!

A CiviCRM magyar felhasználói csoportját célozzuk meg ezzel a fórummal, leginkább azokat akiknek az angol nyelvvel problémái akadnak.

Részemről nem ismert, hogy Magyaroszágon mennyire eltejedt a CiviCRM használata a civil szervezetek, körében, vagy ki használja céges célokra.

Azt szeretném elérni, hogy legyen ez a kiinduló pontja a magyar felhasználói csoportnak, és ha a forgalom igényli akkor alakítsunk ki saját helyet.

Céljaim között szerepel egy személyes találkozó megszervezése is a Magyarországi és azon kívüli magyar nyelvű felhasználókkal, ha van olyan akkor fejlesztőkre is számítok. Jó lenne egy rövid meetupot szervezni valamikor ez év november végére.

Magamról annyit, hogy a Magyar Minőség Társaság ügyvezető igazgatója vagyok, és saját magam próbálom bevezetni a CiviCRM-met nálunk.

A ténykedésemet úgy kezdtem, hogy a CiviCRM fordítását befejeztük. ami majdnam egy fél évet vett igénybe. Sok helyen még nem elég jó fordítás ezzel tisztában vagyok. De ennyi energiám volt.

Mostantól arra koncentrálok, hogy elkezdjem használni és ha fordítási hibát találok, akkor azt javítsam. Valószínűleg a 4.4 megjelenésével egy időben frissül majd a fordítás.

A magyar felhasználói felület hibabejelentésre kérek  mindenkit a http://openscope.org hibajelentőjét használja, és ott válassza a CiviCRM projektet, minden hibáról értesítést kapok, és javítom amint van rá időm.

A CiviCRM -ről lefordítottam néhány bemutatót, amelyek itt érhetők el: http://www.slideshare.net/r4zoli/

Pages: [1]
  • CiviCRM Community Forums (archive) »
  • Language and Locality »
  • Hungarian- Magyarul beszélő felhasználók fóruma (Moderator: r4zoli) »
  • Introduction - Bemutatkozás

This forum was archived on 2017-11-26.